dilluns, 17 de març del 2014

"Com pot ser que no t'agradi la poesia, si poesia ets tu?"





La Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus Celebra el Dia Mundial de la Poesia amb un acte ideat pels germans Prats Sobrepere a partir del seu nou poemari Marea Alta. Edicions del Cep i la Nansa, 2013.

Aquest acte que tindrà lloc el dia 21 de març a les 20 hores a la Sala Central de la biblioteca i pretén fer un recorregut vital per destacar en quins moments de la vida de les persones hi ha poesia, malgrat que no en siguin lectores ni es manifestin adeptes al gènere.
En aquest acte es llegiran poemes dels poetes locals que durant aquest darrer any han publicat alguna obra i podrem comptar amb la presència de molts d'aquests autors: Raimon Aguiló (Magnòlies i vitralls), Carme Andrade (Els cercles obstinat), Glòria Coll (Oda als objectes), Montse farrés (Converses amb ningú), David Figueres (Derelictes), Enric Prats (Paraules en la vinya), Joan Prats (Marea alta: poemes il·lustrats), Eugeni Perea (Amb pedres al ronyó), Dolors Vallverdú (Reusenques de lletres) i amb Xavier Amorós (Enyoro la terra : el Pradell de sempre).


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Powered by Blogger